Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 10g10kcal2.2g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta15g22kcal2.3g0.6g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g2.2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%15g8.8kcal0.2g0.4g0.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus7.3g25kcal1.7g3.9g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g145kcal13g11.4g5.4g1g
Valittu annoskoko56g73kcal6.5g5.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g36kcal3.3g2.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g129kcal11.5g10.1g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087