Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Seiti x-tra8.2g6.6kcal1.4g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g28kcal3g2.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko56g14kcal1.5g1.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g7kcal0.8g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g25kcal2.7g2.5g0.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448