Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g12kcal0.5g0.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Makaroni (myllynparas raaka)18g64kcal2.3g12.7g0.3g0.6g
Paistijauheliha 10%13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g228kcal13g27.4g7g1.2g
Valittu annoskoko56g114kcal6.5g13.7g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g57kcal3.3g6.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103