Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.3g26kcal0.9g5.2g0.2g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.3g8.3kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1.1g4kcal0g0g0.5g0g
Korppujauho 1.6g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g252kcal10.4g33g8.4g2g
Valittu annoskoko56g126kcal5.2g16.5g4.2g1g
Annoskoko puolitettuna28g63kcal2.6g8.3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.3g7.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256