Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g130kcal9.8g13g4.4g0.2g
Valittu annoskoko56g65kcal4.9g6.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal2.5g3.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.7g11.5g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747