Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.4g2.7kcal0g0.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g2.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kuhafile, raaka38g27kcal6.1g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g117kcal13g6.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko56g59kcal6.5g3.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal3.3g1.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833