Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g14g13kcal2.7g0g0.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku, tuore6.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g8.8g8.8kcal0.7g1.5g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 6.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.2g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g100kcal8.4g4.2g5g0.8g
Valittu annoskoko56g50kcal4.2g2.1g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g25kcal2.1g1.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g89kcal7.5g3.7g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787