Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, uusi 9g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 9g3.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g76kcal8.8g5.4g1.2g1g
Valittu annoskoko56g38kcal4.4g2.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal2.2g1.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g67kcal7.8g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706