Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g9g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g4.7g12kcal0.7g0g1g0g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g112kcal9.6g3.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko56g56kcal4.8g1.8g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal2.4g0.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g99kcal8.5g3.2g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570