Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)6.8g16kcal0.8g0g1.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 8.4g14kcal2.4g0g0.5g0g
Lihapullat saarioinen2.8g6.8kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Hapankaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Pekoni, paistettu 2.8g15kcal0.5g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g119kcal9g3.8g7.2g1.8g
Valittu annoskoko56g60kcal4.5g1.9g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g30kcal2.3g1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g106kcal8g3.4g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351