Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g23g55kcal2.3g1.8g4.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl5.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)15g24kcal0.4g0.4g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.6g16kcal0.5g0.5g1.4g0.1g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g197kcal6.6g6.4g15.8g0.2g
Valittu annoskoko56g99kcal3.3g3.2g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g49kcal1.7g1.6g4g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.9g5.7g14.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523