Peruna-kikihernecurry

Kuori ja lohko perunat ja hienonna kuoritut sipulit.

Höyrytä tai keitä perunat kovan kypsiksi.

Hauduta sipulia, inkivääriä ja valkosipulia (sekä chiliä) muutaman minuutin ajan öljyssä paksupohjaisessa kattilassa.

Lisää juustokumina, korianteri, paprika, kurkuma ja kikherneet.

Hauduta muutama minuutti.

Lisää ananasmehu, keitetyt perunat, garam masala ja herneet.

Hauduta viitisen minuuttia.

Mausta suolalla, sitruunamehulla ja tuoreella korianterilla.

Vinkki:
Voit lisätä curryyn halutessasi turkkilaista jogurttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 8.4g11kcal0.7g1.5g0.2g0.4g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g9g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 7g4.2kcal0.2g0.4g0.2g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Ananasmehu (2dl)4.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g82kcal3.4g12.6g1.8g1.4g
Valittu annoskoko56g41kcal1.7g6.3g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal0.9g3.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g73kcal3g11.2g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156337