Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.7g2.8kcal0.5g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl21g76kcal6g0g5.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.3g50kcal1.7g0.5g4.5g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g1.6g0.5kcal0g0g0g1.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.3g5.9kcal0.4g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g325kcal21.6g4.2g24.4g3.8g
Valittu annoskoko56g162kcal10.8g2.1g12.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna28g81kcal5.4g1.1g6.1g1g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.7g21.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488