Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g19g12kcal2.3g0.8g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 3.3g15kcal1.1g0.8g0.8g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.9g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.9g4.8kcal0.3g0.6g0.1g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Oltermanni, perinteinen10g34kcal2.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g253kcal18g5.6g17.4g3.6g
Valittu annoskoko56g126kcal9g2.8g8.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna28g63kcal4.5g1.4g4.4g0.9g
Arvot/100g100g224kcal16g5g15.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603