Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore6.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g6.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kurkku 5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)10g17kcal2.2g0g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g10g26kcal1.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g133kcal12g1.6g8.4g0.4g
Valittu annoskoko56g67kcal6g0.8g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal3g0.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804