Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g18g17kcal0.2g3.9g0.2g0.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.9g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g16g45kcal1g1.7g3.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.9kcal0.5g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Sokeri6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Keksi, kaurakeksi 10g44kcal0.6g5.9g1.9g0.3g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g301kcal5g36.6g15.2g1.2g
Valittu annoskoko56g150kcal2.5g18.3g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g75kcal1.3g9.2g3.8g0.3g
Arvot/100g100g268kcal4.5g32.7g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304891