Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 17g19kcal3.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%8.3g18kcal1.5g0g1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.2g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk8.3g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä2.1g6.5kcal0.2g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 2.1g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper8.3g29kcal1g5.9g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g212kcal13.4g13.4g10.2g0.2g
Valittu annoskoko56g106kcal6.7g6.7g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g53kcal3.4g3.4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g189kcal11.9g11.9g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662