Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)13g30kcal2.2g0g2.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g97kcal5.6g3.4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko56g49kcal2.8g1.7g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.4g0.9g1.8g0.4g
Arvot/100g100g86kcal5g3g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996