Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g18g17kcal1.3g2.3g0.1g1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)20g5.9kcal0.2g1.2g0g0.2g
Makaroni, pasta 5.9g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Pinaatti 2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g110kcal4.2g16g2.6g3.2g
Valittu annoskoko56g55kcal2.1g8g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal1.1g4g0.7g0.8g
Arvot/100g100g98kcal3.7g14.2g2.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284