Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore6.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 18g7.6kcal0.1g1.4g0g0.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.2g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g41kcal2.2g5.4g0.4g2.4g
Valittu annoskoko56g21kcal1.1g2.7g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.6g1.4g0.1g0.6g
Arvot/100g100g37kcal2g4.8g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714