Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g46kcal3.2g1.4g2.8g1.2g
Valittu annoskoko56g23kcal1.6g0.7g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.8g0.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g41kcal2.8g1.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901