Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hirvikäristys12g18kcal2.3g0g0.7g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g62kcal5.4g5.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko56g31kcal2.7g2.6g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1.4g1.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799