Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g18g24kcal2.9g0g1.3g0g
Maustekurkku8.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g2.7g0.4kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 10g31kcal0.2g0.7g3.1g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g134kcal8.4g2.4g10g0.6g
Valittu annoskoko56g67kcal4.2g1.2g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal2.1g0.6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g119kcal7.4g2.1g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780