Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow10g10kcal2.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g98kcal8.2g6.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko57g49kcal4.1g3.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g25kcal2.1g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.3g5.5g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752