Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali2.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow7.5g1.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g3.8g11kcal0.9g1.8g0g0.4g
Flora ruokakerma 15%1.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g44kcal2.2g4.4g1.8g1.4g
Valittu annoskoko57g22kcal1.1g2.2g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal0.6g1.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1.9g3.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798