Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g81kcal7.4g5g3.6g0.2g
Valittu annoskoko57g41kcal3.7g2.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1.9g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.5g4.4g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413