Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)16g37kcal3.1g0g2.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)16g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g12g40kcal1.6g7.7g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g173kcal10.4g19g6.2g2.8g
Valittu annoskoko57g87kcal5.2g9.5g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna28g43kcal2.6g4.8g1.6g0.7g
Arvot/100g100g154kcal9.2g16.8g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786