Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)6.2g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)13g21kcal3.1g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g19g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 3.1g4.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2.2g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g152kcal10.8g13.6g6g0.4g
Valittu annoskoko56g76kcal5.4g6.8g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal2.7g3.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12.1g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961