Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto5g17kcal1.4g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g129kcal9.6g1.8g9g0.6g
Valittu annoskoko56g64kcal4.8g0.9g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g32kcal2.4g0.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.6g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712