Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 13g7.3kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g7.4g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g52kcal3g4.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko57g26kcal1.5g2.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g13kcal0.8g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.7g4.1g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257