Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona31g21kcal3.8g1.2g0.1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)16g30kcal0.7g2.5g1.9g0g
Karpalo, pakaste6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.2g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g3.1g13kcal2.4g0.1g0.3g0g
Liivate 0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g134kcal14.4g8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko57g67kcal7.2g4g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal3.6g2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567