Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus4.7g6.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g40kcal0.8g3g2.8g0.8g
Valittu annoskoko57g20kcal0.4g1.5g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.2g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g35kcal0.7g2.6g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281