Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 3.8g3.8kcal0g0.2g0.3g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.3g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g132kcal8.8g2.8g9.6g0.8g
Valittu annoskoko57g66kcal4.4g1.4g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal2.2g0.7g2.4g0.2g
Arvot/100g100g117kcal7.8g2.5g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945