Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 16g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)16g3.9kcal0.2g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g3.9g12kcal0.6g0.1g1g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g3.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g157kcal10.2g8.4g9.4g0.8g
Valittu annoskoko57g79kcal5.1g4.2g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal2.6g2.1g2.4g0.2g
Arvot/100g100g139kcal9g7.4g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777