Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%3.5g8.8kcal0.5g0.1g0.7g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g1g0.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g46kcal1.8g3g3g0.4g
Valittu annoskoko57g23kcal0.9g1.5g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.5g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.6g2.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977