Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g8g26kcal0.9g5.2g0.2g0.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Marja keskiarvo 19g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g102kcal2.2g19.8g0.8g3.4g
Valittu annoskoko57g51kcal1.1g9.9g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal0.6g5g0.2g0.9g
Arvot/100g100g90kcal1.9g17.5g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483