Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.7g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g157kcal8g2g13g0.4g
Valittu annoskoko57g79kcal4g1g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal2g0.5g3.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal7.1g1.8g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134