Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g21g74kcal2.5g14.9g0.4g0.6g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g14g25kcal2.1g2.9g0.6g6.2g
Rypsiöljy rainbow3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g266kcal9.8g36.2g9g13.6g
Valittu annoskoko57g133kcal4.9g18.1g4.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal2.5g9.1g2.3g3.4g
Arvot/100g100g234kcal8.6g31.9g7.9g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330