Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g47kcal1.2g6.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko57g24kcal0.6g3.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.3g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.8g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615