Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.1g6.4kcal0g1.6g0g0g
Riisi puuroutuva 1.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g109kcal6g8.2g5.8g1.6g
Valittu annoskoko57g55kcal3g4.1g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g27kcal1.5g2.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590