Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g4.7g15kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl23g82kcal3.3g15g0.7g1.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g4.7g15kcal0.8g2.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g231kcal9.8g39.2g3.4g5.4g
Valittu annoskoko57g116kcal4.9g19.6g1.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna29g58kcal2.5g9.8g0.9g1.4g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.4g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910