Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 25g7.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g5.5g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)2.2g6.1kcal0.3g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g135kcal10.2g3.6g8.6g1g
Valittu annoskoko57g67kcal5.1g1.8g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal2.6g0.9g2.2g0.3g
Arvot/100g100g119kcal9g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242