Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 43g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g116kcal1.2g4.6g9.6g1.8g
Valittu annoskoko57g58kcal0.6g2.3g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g29kcal0.3g1.2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g102kcal1.1g4g8.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768