Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g18g26kcal3g0.1g1.5g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g19g11kcal0.3g2.3g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g74kcal6.6g4.8g3g0g
Valittu annoskoko57g37kcal3.3g2.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal1.7g1.2g0.8g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.2g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902