Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g118kcal8g4g7.4g1.4g
Valittu annoskoko57g59kcal4g2g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal2g1g1.9g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7g3.5g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452