Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g25g50kcal5g0g3.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl2.3g6.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g162kcal10.6g3.2g11.6g0.2g
Valittu annoskoko57g81kcal5.3g1.6g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal2.7g0.8g2.9g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.8g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832