Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.9g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Pekoni, paistettu 4.6g24kcal0.8g0g2.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g14g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.1g19kcal1.9g0g1.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g199kcal13g1.8g15.6g0.8g
Valittu annoskoko57g100kcal6.5g0.9g7.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g50kcal3.3g0.5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.4g1.6g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390