Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl14g4.2kcal0.6g0.3g0g0.2g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)6.5g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g54kcal3.6g2.6g2.8g1g
Valittu annoskoko57g27kcal1.8g1.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal0.9g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.2g2.3g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773