Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore19g5.8kcal0.1g1g0g0.3g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri8g32kcal0g8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g24g91kcal1.7g12g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g257kcal3.6g42g7.8g1.4g
Valittu annoskoko57g129kcal1.8g21g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g64kcal0.9g10.5g2g0.4g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847