BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu10g6.5kcal0.2g1.4g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g55kcal3.8g3.2g2.6g1g
Valittu annoskoko57g27kcal1.9g1.6g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal1g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583